Aanvullende informatie

Je kunt drie aanvullende dekkingen aanspreken bij de basis hondenverzekering. Deze aanvullende dekkingen kunnen niet los van elkaar worden afgesloten. Er is een aanvullende dekking voor crematie van uw hond, voor inentingen, voor gebitsbehandelingen en voor castratie / sterilisatie. Voor alle behandelingen die worden vergoed vanuit de aanvullende hondenverzekering is een maximum bedrag vastgesteld.

Bij OHRA kan alles makkelijk online worden geregeld. Je hebt online inzicht in de kosten die zijn gemaakt en de vergoedingen die zijn uitbetaald. Je kunt inloggen in je eigen omgeving van OHRA om wijzigingen aan te brengen in je hondenverzekering wanneer je dit wilt. Ook declareren verloopt eenvoudig via deze online omgeving.

Honden kunnen bij OHRA niet meer verzekerd worden wanneer zij ouder zijn dan 7 jaar bij het afsluiten van de verzekering. Wanneer de hond al verzekerd is bij OHRA en dan 7 jaar wordt, dan blijft de ziektekostenverzekering gewoon geldig. Er geldt bij deze verzekeraar een wachttijd van 30 dagen.